woensdag 14 september 2011

Terug van weggeweest.

Gepost door Eline Wiebrens op woensdag, september 14, 2011
Hoi allemaal,


Ik ben er weer eens een keer, het is alweer zo lang geleden, maar het kwam er ook niet van en eigenlijk is het zo leuk om wat te laten zien aan andere mensen, je kunt vaak weer ideeën opdoen, dat doe ik ook erg vaak, bijvoorbeeld de sketches, daar zit ik nog vaak naar te kijken en dan ben ik eigenlijk toch wel erg onzeker over, bang dat ik het niet goed doe, vaak kun je dan toch bij anderen weer ideeën vinden die je heel erg leuk vind. Dus ik ga proberen (dat zeg ik erbij proberen......) om er wat meer tijd aan te besteden dat ik kaarten op mijn blog ga zetten, want dat is toch heel leuk als de mensen een reactie geven.
Ik ga er twee op zetten van Magnolia.


Dit eerste kaartje is een Magnolia uit de serie You are so special collectie 2011,
ik heb deze uit een pakket van Hobbyvision. Ik heb het scrappapier gebruikt van Basic Grey Olivia. Verder wat stanzen van Marianne Design. En de tekst is uit van één van de sets van Nicole Verkooijen. Verder heb ik nog wat bloemetjes en brads en nog wat plaksteentjes gebruikt.
Het afdrukje is ingekleurd met Distress inkt.


Hierboven het tweede kaartje, is ook weer van Magnolia, deze stempel heb ik via creashop Duymelot besteld. Ik heb hier een vierkante doily gebruikt deze heb ik via hobbyshop Christa. Het scrappapier weet ik niet meer waar ik dat heb gekocht. Voor de rest zijn de roosjes van Wild Orchid Crafts en de bloemen van E-line van Prima markething. De vlindertjes zijn van Rayher maar zijn helaas niet meer te krijgen, maar wel andere vlindertjes, als je dat wil weten moet je even zoeken op het blog van Nicole Verkooijen, daar kun je het vinden.
Het kader is van een mal van Nellie Snellen en ik heb het afdrukje ingekleurd met de Copics.
Ik hoop dat jullie de kaartjes mooi vinden en ik zo het leuk vinden als je een reactie achterliet.
Tot een volgende keer en bedankt voor je bezoek aan mijn blog
handtekening

4 reacties:

Lia on 14 september 2011 om 09:18 zei

schitterende kaartjes heb je gemaakt, heel mooie LO's en super mooi papier
liefs Lia

miriam on 14 september 2011 om 10:02 zei

het zijn 2 prachtige kaartjes
gr miriam

* Üla * on 14 september 2011 om 12:19 zei

Wat zijn dat weer hele mooie kaarten, Eline! En je moet echt niet zoveel aan jezelf twijfelen. Gewoon lekker maken en ervan genieten, want daar gaat het om!
groetjes Ula

miriam on 13 oktober 2011 om 11:06 zei

Wat een prachtige kaartjes allebei
gr miriam

Een reactie posten

 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates