zondag 5 juni 2011

Een echt matroosje

Gepost door Eline Wiebrens op zondag, juni 05, 2011
Hoi allemaal,

Er is alweer een week voorbij, de tijd gaat erg snel en ik kom altijd tijd te kort op een dag, zeker als ik lekker aan het knutselen ben. Maar we moeten nu ook lekker van het mooie weer genieten, maar er gaat toch geen dag voorbij zonder te knutselen. Hier in het Zeeuwse noemen we "freubelen".
Hebben jullie dat nu ook, dat het tegenwoordig moeilijk is om te kiezen wat je aan gaat schaffen, er komt zoveel uit dat ik het niet meer bij kan houden, de nieuwe serie van Magnolia is ook weer geweldig, ze zijn allemaal leuk, dat is het nou net, je kan niet kiezen. Maar allemaal is wel erg veel, dan moet je een dikke portomonnee hebben, helaas ik heb die niet, jammer hoor!!
Genoeg gepraat, ik ga vandaag jullie een kaartje laten zien natuurlijk met een Magnolia, maar eentje uit de zomerkit van 2010. Het design papier is van Maja design, geweldig mooi papier.Ik heb ook de bloemenstans gebruikt van Magnolia. Het lint is van the Ribbon girl en de roosjes zijn Wild orchid crafts, voor de blaadjes heb ik een creatable gebruikt van Marianne design. De charm komt van Hobbyshop Agnes. Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden, ik zou het vinden als jullie een reactie achterlaten. Ik bedank jullie voor het bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer.

handtekening

6 reacties:

* Üla * on 5 juni 2011 om 14:34 zei

Schitterende kaart, Eline. Het papier past zo mooi bij dit Magnolia stempeltje. Het geheel is heel mooi aangekleed.
groetjes Ula

Riet on 6 juni 2011 om 08:24 zei

Wat een prachtige kaart Eline.

Liefs Riet.

miriam on 6 juni 2011 om 08:38 zei

Wat een schitterende kaart

gr miriam

Liefs Ineke on 14 juni 2011 om 14:00 zei

Hoi Eline wat een schitterende kaarten maak jij ook. Natuurlijk kom ik bij je kijken. Ik ben gelijk volger bij je geworden.

Groetjes en liefs van Ineke

Scrapfanaat Peter on 15 juni 2011 om 10:49 zei

Hoi Eline, ik vind dit maritieme kaartje erg leuk vooral het stempeltje vindt ik grappig.

Groetjes Scrpafanaat Peter

Scrappingann on 15 juni 2011 om 14:08 zei

Hoi Eline,
Wat een leuke kaart is dit geworden, ik kan me voorstellen dat je af en toe niet meer weet wat je moet kiezen.
Ik ben voor een 2e ronde volger van je geworden, ik heb een nieuwe provider en moest alles overzetten.
Gelukkig is mijn blog niet verdwenen, maar ik kwam erachter dat ik toch wel volgers miste, die me niet meer konden vinden.
Groetjes van Ann
P.S. leuk dat je met mijn candy meedoet

Een reactie posten

 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates