vrijdag 25 februari 2011

Tilda spreads love

Gepost door Eline Wiebrens op vrijdag, februari 25, 2011
Hoi allemaal,

Vandaag is het weer een grijze dag, tijd om lekker te knutselen. Als het zulk weer is ga ik niet teveel naar buiten, ja wel met Lesley natuurlijk maar voor de rest zit ik dan lekker binnen en lekker kaartjes maken. Ik heb er nog steeds een aantal die ik nog wil laten zien. Die ik vandaag laat zien is uit de collectie You are so special 2011, echt een lieve en leuke Tilda, het papier wat ik gebruikt heb is van Basic grey Hopscotch, de nieuwste volgens mij van Basic Grey en de bloemetjes zijn van E-line en de roosjes van Wild Orchid crafts, de tekststempel is van Just rite en die heb ik gekocht bij Doe@ding en het afdrukje is in gekleurd met de Copic markers.
Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en laat even een reactie achter, dat vind ik altijd heel leuk om te weten wat anderen ervan vinden. 
Allemaal bedankt voor het kijken en bezoeken van mijn blog en tot de volgende keer.

handtekening

4 reacties:

*Ellen* on 25 februari 2011 om 01:58 zei

prachtig is dit schattige kaartje in die vrolijke kleurtjes

Margreet on 25 februari 2011 om 07:34 zei

wat n mooi kaartje eline. Net als je kaartje hieronder vind ik ook schitterend. Mooi he dat papier van maja design. Maar t papier van BG is ook altijd erg mooi.
Fijn weekend daar in bru
Groetjes Margreet

Lia on 26 februari 2011 om 12:52 zei

Hele mooie kaart heb je gemaakt en deze Tilda is toch ook wel een supermodel zo?

groetjes Lia

Riet on 28 mei 2011 om 13:30 zei

Prachtige kaart Eline,lief die tempel,mooi ingekleurd.
Prachtig papier.

Liefs Riet.

Een reactie posten

 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates