zaterdag 9 maart 2013

Na een lange tijd weer terug

Gepost door Eline Wiebrens op zaterdag, maart 09, 2013
Hallo beste blogvrienden,

Het is een jaar geleden dat  ik wat op mijn blog heb laten zien, veel te lang natuurlijk. Ik ben altijd kaarten blijven maken, want het is echt mijn ding, ik vind het zo geweldig om te doen en vooral dan altijd het resultaat, door iedere keer het weer te doen, ga je zelf verbetering zien, maar het kwam er gewoon niet van om er iedere dag of dan toch zeker 2 a 3 keer per week een kaartje op te zetten.
Maar goed, ik ben van plan om dit toch weer bij te houden. Ik ga vandaag er een kaart op zetten met een digistempel van Funky kids, ik vind ze zo mooi om in te kleuren. Ik hoop dat jullie haar ook mooi vinden en ik hoop dat jullie ook een reactie achterlaten, want dat is altijd heel leuk om te lezen.
Nou, ik ben benieuwd!!

handtekening

1 reacties:

Unknown on 11 september 2013 om 22:16 zei

Awesome read. I just passed this onto a buddy who was doing a little research on that. He just bought me lunch since I found it for him! Thus let me rephrase: Thanks for lunch!
Thanks for taking the time to write this, it was a excellent read.
Cardsharing Server | Best cardsharing | Cccam Server

Een reactie posten

 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates