zondag 5 juni 2011

Een echt matroosje

Gepost door Eline Wiebrens op zondag, juni 05, 2011 6 reacties
Hoi allemaal,

Er is alweer een week voorbij, de tijd gaat erg snel en ik kom altijd tijd te kort op een dag, zeker als ik lekker aan het knutselen ben. Maar we moeten nu ook lekker van het mooie weer genieten, maar er gaat toch geen dag voorbij zonder te knutselen. Hier in het Zeeuwse noemen we "freubelen".
Hebben jullie dat nu ook, dat het tegenwoordig moeilijk is om te kiezen wat je aan gaat schaffen, er komt zoveel uit dat ik het niet meer bij kan houden, de nieuwe serie van Magnolia is ook weer geweldig, ze zijn allemaal leuk, dat is het nou net, je kan niet kiezen. Maar allemaal is wel erg veel, dan moet je een dikke portomonnee hebben, helaas ik heb die niet, jammer hoor!!
Genoeg gepraat, ik ga vandaag jullie een kaartje laten zien natuurlijk met een Magnolia, maar eentje uit de zomerkit van 2010. Het design papier is van Maja design, geweldig mooi papier.Ik heb ook de bloemenstans gebruikt van Magnolia. Het lint is van the Ribbon girl en de roosjes zijn Wild orchid crafts, voor de blaadjes heb ik een creatable gebruikt van Marianne design. De charm komt van Hobbyshop Agnes. Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden, ik zou het vinden als jullie een reactie achterlaten. Ik bedank jullie voor het bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer.

handtekening
 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates