vrijdag 25 februari 2011

Tilda spreads love

Gepost door Eline Wiebrens op vrijdag, februari 25, 2011 4 reacties
Hoi allemaal,

Vandaag is het weer een grijze dag, tijd om lekker te knutselen. Als het zulk weer is ga ik niet teveel naar buiten, ja wel met Lesley natuurlijk maar voor de rest zit ik dan lekker binnen en lekker kaartjes maken. Ik heb er nog steeds een aantal die ik nog wil laten zien. Die ik vandaag laat zien is uit de collectie You are so special 2011, echt een lieve en leuke Tilda, het papier wat ik gebruikt heb is van Basic grey Hopscotch, de nieuwste volgens mij van Basic Grey en de bloemetjes zijn van E-line en de roosjes van Wild Orchid crafts, de tekststempel is van Just rite en die heb ik gekocht bij Doe@ding en het afdrukje is in gekleurd met de Copic markers.
Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en laat even een reactie achter, dat vind ik altijd heel leuk om te weten wat anderen ervan vinden. 
Allemaal bedankt voor het kijken en bezoeken van mijn blog en tot de volgende keer.

handtekening

zondag 20 februari 2011

Voorjaar!!

Gepost door Eline Wiebrens op zondag, februari 20, 2011 4 reacties
Hoi allemaal,

Het is weer al even geleden dat ik een kaartje heb gepost, maar ik wou vandaag wel eens een voorjaarskaartje posten, althans een klein beetje voorjaar, want als je net als vandaag buiten komt dat is echt verschrikkelijk koud, maar ja mijn hulphond Lesley moet toch zijn beweging hebben, dat heeft ie echt nodig, dus over de dijk brrrrrrr!!! Koud hé! Lesley die loopt dus die heeft het niet zo koud, maar ik zit zomaar in de rolstoel, dat is echt koud en dan heb ik nog een deken rond mijn benen. Maar goed toen gauw weer naar binnen en dan lekker knutselen. Weer verder over mijn kaartje, ik heb het mooie Maja papier gebruikt ik dacht de lijn Crea Diem, prachtig scrappapier, echt mijn favoriet. Verder zijn de roosjes van Wild Orchid crafts en het lint is van The ribbon girl .
Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met de Copic markers en ik heb de sketch een beetje van Nicole afgekeken, dat vind ze vast niet erg. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en vind het leuk als je een reactie achterlaat. Tot de volgende keer!

handtekening

maandag 7 februari 2011

Weer een Magnolia!!

Gepost door Eline Wiebrens op maandag, februari 07, 2011 3 reacties
Hoi allemaal,

Ik heb wederom een Magnolia uitgekozen, het zijn zulke schatjes, ik kan er geen genoeg van krijgen, ze zijn zo leuk ook om in te kleuren. Maar goed er zijn veel mensen die ze heel leuk vinden, ik ben echt niet alleen. Ik heb deze keer het scrappapier gebruikt van V&A Hanoverian, prachtig papier vind ik zelf, beetje vintage, ik hou daar wel van. De roosjes en bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts en het lint heb ik gekocht bij ons op het dorp.
Ik heb het afdrukje weer ingekleurd met de Copic markers.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, ik vind het leuk als jullie een reactie achterlaten.
Bedankt voor het kijken op mijn blog en tot de volgende keer.
handtekening

dinsdag 1 februari 2011

Just Adorable

Gepost door Eline Wiebrens op dinsdag, februari 01, 2011 7 reacties
Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien uit de Simply adorable collectie van Funkykits, je kan deze op de site van Funkykits bestellen. Ik vind ze echt super en heel mooi om in te kleuren.
Ik heb het scrappapier gebruikt van Bo Bunny, één van de laatste lijnen. De roosjes zijn van Wild orchid crafts en de andere bloemetjes heb ik al langer, ik weet eerlijk gezegd niet waar ze vandaan komen. De vlinder komt van hobbyshop Agnes. En ik heb het afdrukje ingekleurd met de Copic markers. Ik hoop dat jullie hem weer mooi vinden en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterliet. Tot de volgende keer!
handtekening
 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates