woensdag 26 januari 2011

Tilda with a small gift

Gepost door Eline Wiebrens op woensdag, januari 26, 2011 7 reacties
Hoi allemaal,

Vandaag is het alweer woensdag, de tijd gaat snel, soms wel eens te snel, vandaag eerst weer naar Goes weer naar fysiotherapie, daarna nog even Goes in, natuurlijk naar de hobbywinkel om de nieuwe HJ nr.71, ben benieuwd wat daar weer in staat en natuurlijk kijken of er nog andere nieuwe dingen zijn. Gisteren heb ik bij Astrid van Creashop Duymelot het nieuwe papier besteld van Maja design, dus ik ben benieuwd. Morgen zal ik het wel hebben. Vandaag ga ik weer een kaartje laten zien met Magnolia uit de You are special collectie 2011. Het papier dat ik heb gebruikt is een oude lijn van Basic Grey Euphoria en de roosjes zijn van Wild orchid crafts en de bloemetjes weet ik niet meer. De borders zijn van Crealies no.9. Ik hoop dat jullie het kaartje leuk vinden en ik vind het leuk als jullie weer je reactie achterlaten. Tot de volgende keer.
handtekening

maandag 24 januari 2011

Een schattig babykaartje

Gepost door Eline Wiebrens op maandag, januari 24, 2011 7 reacties
Hoi allemaal,

Vandaag wou ik jullie een babykaartje laten zien. Deze heb ik al eerder gemaakt maar nog niet aan jullie laten zien. Het papier dat ik heb gebruikt is Crazy love collection van Bo Bunny, ik heb een creatable gebruikt van Marianne Design. De takjes zijn uit een stans van Crealies CS11 en de roosjes zijn Wild orchid crafts. Ik heb ook nog doilies gebruikt, die zijn altijd erg leuk om te verwerken, ik hoop dat de kaart een beetje duidelijk is, ik had het idee dat hij niet helemaal helder was. Ik ga weer aan de slag en weer een nieuwe creatie maken. Groetjes allemaal en ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter lieten.
handtekening

zaterdag 22 januari 2011

Een nieuwe start met een vernieuwd blog

Gepost door Eline Wiebrens op zaterdag, januari 22, 2011 3 reacties
Hoi allemaal,

Eindelijk ben ik er weer eens om een kaartje te plaatsen. Een hele tijd niets van gekomen, allerlei andere dingen te doen, dat gebeurt wel eens dat je aan dingen niet toekomt, terwijl ik toch elke dag wel m'n hobbykamer induik om kaartjes te maken. Inmiddels heb ik een heel nieuw blog gekregen wat ik heb te danken aan Marit, zij heeft mijn blog ontworpen geheel naar mijn smaak, natuurlijk met Magnolia, die ikzelf heb ingekleurd, ik heb dat wel nagedaan van Nicole Verkooyen, alleen andere magnolia's en andere kleuren, maar ik vond het zo leuk, dat ik het ook zo graag wou hebben, maar ik heb toestemming gevraagd hoor!! lol. Maar ik wil Marit nogmaals bedanken, zij kan het echt goed, blogs ontwerpen. Vandaag voor de eerste keer bij Doe@ding geweest, wat een prachtige winkel en wat een gastvrijheid, zeker de moeite waard om nog eens te gaan en ik raad het iedereen aan, echt mooi. Heb natuurlijk ook nog dingen gekocht, nieuwe blokjes, stempels Just Rite en natuurlijk een nieuwe Magnolia en het papier met bijpassend cardstock, geweldig!!!
Zo dan is het nu tijd voor een nieuw kaartje. Het word er een eentje uit de nieuwe serie van Magnolia.  Het papier dat ik heb gebruikt is van Graphic 45 Once upon a springtime, de roosjes zijn van Wild orchid crafts en ik heb een multimal gebruikt van Nellie Snellen en de rest van de versiering heb ik geloof ik bij Hobbyshop Agnes gekocht en het afdrukje is ingekleurd met de Copic markers. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en vind het leuk als jullie je reactie geven.
handtekening
 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates