dinsdag 23 november 2010

't Is al lang geleden

Gepost door Eline Wiebrens op dinsdag, november 23, 2010 12 reacties
Hoi allemaal,

Hier eindelijk weer een berichtje van mij. 't Is al lang geleden dat ik kaartjes heb gepost, ik vind eigenlijk dat er weinig reacties komen op mijn berichtjes, dat vind ik erg jammer, ik vind het altijd leuk dat iemand een reactie geeft of het nu positief of negatief is, dat vind ik niet erg daar kan je alleen maar van leren. Of je krijgt tips van iemand, is ook altijd welkom. Maar genoeg gezeurd over dat, ik ga jullie nu weer twee kaartjes laten zien. Het eerste kaartje is een stempel van Magnolia uit de kerstserie, die leuke met de sneeuwpop. Het scrappapier is van de kerstlijn van Kars, de bloemen, de swirls en sneewkristallen zijn de Creatables van MD en de takjes is een mal van Joy.

Het tweede kaartje is ook een stempel van Magnolia uit de kerstserie, dat vind ik ook zo'n lief stempeltje. Hier heb ik scrappapier van My Minds Eye serie I believe gebruikt, alleen de achtergrond verder heb ik een mal van Nellie Snellen gebruikt en glitterpapier, wat ik altijd erg mooi vind om te gebruiken. De takjes zijn van een mal van Crealies en bloemetjes van E-line en roosjes van Wild Orchids crafts. Linksonder heb ik allemaal versieringen gebruikt van Magnolia, je kon deze alleen op de Kreadoe kopen bij de Magnolia stand, wat ik wel jammer vind, want ik vind ze echt te gek. Nou ik hoop dat jullie het leuk vinden en een reactie achterlaten en dat ik zo hopelijk weer wat volgers erbij krijg, zou ik erg leuk vinden. De groetjes en tot de volgende keer.
Eline

handtekening
 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates