woensdag 30 juni 2010

Bloemenkaarten

Gepost door Eline Wiebrens op woensdag, juni 30, 2010 7 reacties
Hallo allemaal,

Het is zomertje hoor, voor mij vind ik het veel te warm, een paar graadjes minder zou wel mogen, maar laten we niet mopperen, het is veel beter dan kou en regen. Ondanks de warmte blijf ik toch lekker kaartjes maken. Vandaag ga ik een paar scrapkaarten laten zien met 3D in plaats van stempels, ik vind 3D nog steeds heel leuk om te doen. Het scrappapier is Marianne design Eline's vintage nr. 7019 en de plaatjes zijn van Le Suh. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden en ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten als je bij mij langskomt.


Groetjes Eline


handtekening

donderdag 24 juni 2010

Candy gewonnen!!!!

Gepost door Eline Wiebrens op donderdag, juni 24, 2010 6 reacties

Hallo allemaal,

Ik keek vanmorgen op mijn blog en ik zag dat ScrappingAnn een winnaar had getrokken voor haar supergave candy en tot mijn grote verbazing zag ik mijn naam staan. Ik had er helemaal niet op gerekend.
Ann, nogmaals hartelijk bedankt, ik ben er erg blij mee.

Groetjes Eline
handtekening

donderdag 17 juni 2010

Magnolia kaartjes

Gepost door Eline Wiebrens op donderdag, juni 17, 2010 3 reacties
Hallo allemaal,

Het is alweer een paar dagen geleden dat ik wat heb laten zien. Ik wil graag nu twee kaartjes laten zien van Magnolia allebei uit de Fairytale collectie 2010. Ik vind ze zo schattig. De eerste heb ik het Tilda papier gebruikt wat ik altijd heel erg mooi vind. Ik heb ze ingekleurd met de Copics en afwerkt met bloemetjes van Prima marketing, ik heb de bloemetjes zelf bewerkt met een lijmstift en heel fijn glitter wat een mooi effect geeft

De andere kaart heb ik het papier gebruikt van Eline's babies, wat heel goed kan, ik vind het niet helemaal alleen voor babies, je kan dit best nog voor andere dingen gebruiken, ook hier heb ik bloemen van Prima marketing gebruikt en ook weer bewerkt met de lijmpen en hele fijne glitters. Verder heb ik deze ook ingkleurd met de Copics, ik hoop dat jullie ze weer leuk vinden, ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlieten, iedereen weer bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Groetjes Eline
handtekening

maandag 14 juni 2010

Een leuk geboortekaartje

Gepost door Eline Wiebrens op maandag, juni 14, 2010 5 reacties
Hallo allemaal,

Het is vandaag maandag, vanmiddag de eerste overwinning voor het Nederlands elftal. Ik ga jullie vandaag een geboortekaartje laten zien. Ik heb het pretty papers bloc van Eline's babies gebruikt en het plaatje is al een ouder knipvel van Morehead, ik vind ze zo lief . Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Bedankt weer voor het langskomen.
Groetjes Eline
handtekening

zondag 13 juni 2010

Mijn eerste kaartje

Gepost door Eline Wiebrens op zondag, juni 13, 2010 5 reacties
Het is zondag 13 juni en ik ga mijn eerste kaartje erop zetten. Het word een scrapkaart met een Paintbox poppet, die zijn zo mooi om in 3D te verwerken. Ik heb er bloemetjes en roosjes op gebruikt en takjes gemaakt met de pons van Martha Stewart.
handtekening
 

Eline's 3D en scrapkaarten Copyright © 2011 Eline's 3D en Scrapkaarten Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates